top of page

High School Bus Events

Public·5 members
Landon Diaz
Landon Diaz

The Woman Felirat Magyar


Egyes műsorokhoz és filmekhez több hang- és feliratnyelv is elérhető. A zárt feliratok jelenleg csak angol nyelven állnak rendelkezésre. Más nyelvű címek kereséséhez segítséget nyújt a Hogyan változtathatom meg a nyelvet? című fejezet.
The Woman felirat magyarA felirat stílusának megváltoztatásához lépj az iOS-készüléked kezdőképernyőjére, majd a Beállítások > Hozzáférhetőség > Feliratok & Feliratozás > Stílus pontra. További információért lásd: Feliratozás és zárt feliratozás az iOS rendszerben.


A Hang és felirat gomb nem kapcsolja ki-be a macOS Rendszerbeállításokban beállított zárt feliratokat. A Mac rendszerbeállításaiban beállított zárt feliratok kikapcsolásához tedd a következőket:


A zárt feliratok stílusának megváltoztatásához válaszd a profilod ikonját (bal felső sarokban), majd válaszd a Zárt feliratozás lehetőséget. Itt állíthatod be a feliratozás betűtípusát, színét, méretét és átlátszatlanságát.


A felirat stílusának megváltoztatásához az Apple TV-n lépj a kezdőképernyőre, majd a Beállítások > Hozzáférhetőség > Feliratok & Feliratozás > Stílus pontra. Itt állíthatod be a feliratozás betűtípusát, színét, méretét és átlátszatlanságát.


A felirat stílusának megváltoztatásához válaszd a Beállítások ikont , majd válaszd a Zárt feliratozás lehetőséget. Itt állíthatod be a feliratozás betűtípusát, színét, méretét és átlátszatlanságát.


Ha a fenti zárt feliratozási lépések nem működnek, változtasd meg a Samsung TV-n a zárt feliratozás beállítását. Ehhez menj a Beállítások > Általános > Hozzáférhetőség > Feliratbeállítások pontba vagy próbáld meg megnyomni a CC gombot a távirányítón (a beállítások és a távirányítók TV-modelltől függően változnak).


A felirat stílusának megváltoztatásához válaszd a Beállítások ikont , majd válaszd a Zárt feliratozás lehetőséget. Itt állíthatod be a zárt feliratok betűtípusát, színét, méretét és átlátszatlanságát.


Csak softsubos, 3 óra összjátékidő feletti sorozatok szerepelnek a listán.A netflix és a disney feliratai a feliratok pont eu oldalról, a vikin elérhetőek pedig a downsub vagy savesubs pont com segítségével tölthetőek le.


Az AliceSubs 2020. májusa óta élő, új oldala megszűnt. A régi blogspotos még él, de élet már nincs rajta azóta. Alice kb. tavaly ősz-tél óta nem adott ki új feliratot.


Egy igazán nagy múltra visszatekintő Fansubsról van szó, 14 év csodálatos egy fordítói csapat életében. Az elsők között alakult meg Magyarországon 2007.-ben. Mára már lecsendesedett körülöttük az élet. Szinte alig hallani mostanában felőlük. De a csend nem jelenti azt, hogy nem csinálnak semmit, igen is léteznek, igaz feliratokat már nem lehet tőlük letölteni, mert őket is megtalálták az online /lopkodók/ töltögetők. Legnagyobb sajnálatunkra csak Hardsub formában teszik fordításaikat elérhetővé. Ha felidézzük, hogy mennyiféle témakörben fordítottak, hatalmas lenne a felsorolás. Említés képen: Anime, Manga, Dorama, filmek, koncertek, klipek és sok egyéb téma is van még. Egy nagyon egyszerű Születésnapi Köszöntőt írt Neji maguknak, nekünk:


Engedje, hogy beszédfelismerő mesterséges intelligenciánk megkönnyítse és hatékonyabbá tegye az életét. Az Alrite beszédfelismerőt egy órán át ingyenesen is kipróbálhatja, legyen szó leiratozásról vagy automatikus videófeliratozásról. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • thejourney27
 • Hanah Baring
  Hanah Baring
 • Alfred Popov
  Alfred Popov
 • Landon Diaz
  Landon Diaz
 • Eli Anderson
  Eli Anderson
bottom of page