top of page

Lit Painting Group

Public·4 members
Hanah Baring
Hanah Baring

Ponasaj Se Kao Dama Razmisljaj Kao Muskarac Free Download Pdf


Ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac: knjiga koja otkriva tajne muskog uma
Da li ste se ikada zapitale sta muskarci stvarno misle o ljubavi, ljubavnim vezama, prisnosti i obavezama? Da li ste se ikada osecale zbunjene, frustrirane ili razocarane njihovim ponasanjem? Da li ste se ikada pozelele da imate pristup njihovom nacinu razmisljanja i da saznate sta ih pokrece, sta ih plasi i sta ih usrecuje?


Ako je vas odgovor da, onda je ova knjiga za vas. Ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac je bestseler autora Stiva Harvija, poznatog voditelja, komedijasa i savetnika za ljubavne odnose. U ovoj knjizi, on vam nudi svoj jedinstveni uvid u muski um i objasnjava kako da razumete, privucete i zadrzite muskarca koji vam se svidja.
ponasaj se kao dama razmisljaj kao muskarac free download pdfStiv Harvi tvrdi da su zene cesto zbunjene muskarcima zato sto traze savete od drugih zena, a zapravo im samo muskarac moze objasniti kako da pronadju i zadrze muskarca. On kaze da su muskarci jednostavni i da imaju tri osnovne potrebe: podrsku, odanost i slatkis. On takodje kaze da muskarci postuju merila i da zene treba da uvedu svoja pravila igre ako zele da pobede.


U knjizi Ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac, nacicete mnoge korisne savete i primere iz stvarnog zivota koji ce vam pomoci da bolje komunicirate sa muskarcima, da zadovoljite njihove potrebe i vase zelje, i da izgradite cvrstu i srecnu vezu. Nacicete i odgovore na pitanja koja ste oduvek zeleli da postavite, kao sto su: • Zasto muskarci varaju? • Kako da znate da li je on ozbiljan ili samo zeli zabavu? • Kako da ga naterate da se obaveze? • Kako da izbegnete najcesce greske koje zene prave u vezama? • Kako da dobijete prsten?
Ako zelite da procitate ovu knjigu, imamo dobre vesti za vas. Mozete je besplatno preuzeti u PDF formatu sa interneta. Samo kliknite na jedan od linkova ispod i uzivajte u citanju.


[Ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac - Delfi knjizare]


[Ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac - Laguna]


[Ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac - Agape Dance Company]


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • thejourney27
 • Hanah Baring
  Hanah Baring
 • Landon Diaz
  Landon Diaz
 • Eli Anderson
  Eli Anderson
bottom of page