top of page

Lit Painting Group

Public·4 members

713x Bda Analog Capture Driver Windows 7 !!BETTER!!


Als ik wil opnemen, geen blauw beeld tijdens opstarten en kan bij "video stuurprogramma" geen Grabby meer kiezen, hier staat nu alleen op de laptop de "webcam" en op mijn PC "713x bda capture (DShow)* ". Wel bij audio programma staat de Grabby. Dus ik heb geen video invoer meer.
713x Bda Analog Capture Driver Windows 7


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fjinyurl.com%2F2u9RNn&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0un506BrvCQV6GNV3zGj8NHet is ook gek dat van de ene op de andere dag de grabby niet meer in het rijtje staat van video input. Ik denk dat er iets met de update van Windows is meegekomen waardoor het niet meer werkt. Ik ga eerst windows terug zetten als dit mogelijk is om te kijken of daar de fout in zit en desnoods ook X7 opnieuw instaleren. Heb ook gezocht naar die 713x...DSshow maar dat blijkt een capture te zijn van een programma te zijn die wel op mijn pc staat maar is voor pcTV. Heb ook een capture programmaatje geload maar ook daar blijft de 713x... Als enige in staan.


Helaas nog steeds geen beeld en geluid als ik een analoge opnamen wil maken in Pro X7. Ik kan alleen maar "kiezen" video driver : 713x BDA Analog Capture (DShow) en geen Grabby aanklikken.


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page